Μουράτος: «Μας έχει λείψει το μπάσκετ»

Μουράτος: «Μας έχει λείψει το μπάσκετ»

Gazzetta team
Μουράτος: «Μας έχει λείψει το μπάσκετ»

bet365

Ο Ελληνας γκαρντ του Λαυρίου ανυπομονεί για το πρώτο ματς της σεζόν.

Το Λαύριο δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι ακόμη αφού ταλαιπωρήθηκε σχεδόν όλη η ομάδα από τον κορονοϊό.

Ο Βασίλης Μουράτος έγραψε στο blog του ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό, «Έφτασε λοιπόν η ώρα που θα πατήσουμε και εμείς για πρώτη φορά το πόδι μας στο παρκέ σε επίσημο παιχνίδι! Υπάρχει ενθουσιασμός και τεράστια θέληση για διάκριση από όλους! Ανυπομονούμε να δείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν απλά η αρχή!

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρυσι!

Οι περισσότεροι από τους περυσινούς παίκτες της ομάδας έμειναν, κάτι που μας έχει βοηθήσει στο να προσαρμοστούμε πιο εύκολα στα στοιχεία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε και να αποδώσουμε!

Σε όλους μας έχει λείψει το μπάσκετ και θεωρώ πως όλοι είμαστε «διψασμένοι» να πετύχουμε!

Όσο αναφορά τον Κολοσσό, σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελάνε τα δυο αρνητικά αποτελέσματα που είχε στο ξεκίνημα καθώς αυτό τον καθιστά διπλά επικίνδυνο! Ευελπιστώ ότι η «δίψα» που έχουμε όλοι μας μετά από τόσους μήνες αποχής θα μας δώσει ώθηση ώστε να φύγουμε από τη Ρόδο με ένα θετικό αποτέλεσμα!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία, ένα αγαθό που μόνο σε αυτή τη τόσο δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, κατανοήσαμε πραγματικά τη σημασία του!

Καλή αγωνιστική σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα