ΑΕΚ: Νέο φιρμάνι από το BAT, δικαιώθηκαν οι μάνατζερ του Σαντ-Ρος

ΑΕΚ: Νέο φιρμάνι από το BAT, δικαιώθηκαν οι μάνατζερ του Σαντ-Ρος

ΑΕΚ: Νέο φιρμάνι από το BAT, δικαιώθηκαν οι μάνατζερ του Σαντ-Ρος

bet365

Οι μάνατζερ του Σαντ-Ρος κατέφυγαν στο Basketball Arbitral Tribunal (ΒΑΤ), δικαιώθηκαν και τώρα η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει!

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Και όσο η πανδημία συνεχίζεται και το lockdown συνεχίζεται στην Ελλάδα, το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ θα συνεχίζεται. Κανείς δεν πρέπει να λησμονεί πως και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πληγεί απ' την υπάρχουσα κατάσταση. Και όταν πλήττεται ο ίδιος, το πρόβλημα μεταφέρεται (υποχρεωτικά) και στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΒΑΤ, οι δύο (πρώην πια) μάνατζερ του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Πάολο Τζουλιάνι και ο Ιμάν Σοκουοχιζαντεχ, θα πρέπει να πληρωθούν από την ΑΕΚ το ποσό που διεκδίκησαν από τη μετακίνηση του Κουβανού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συνολικά, οι δύο ατζέντηδες θα πρέπει να λάβουν σχεδόν 60.000 ευρώ. Μπαίνοντας και αυτοί στη λίστα των ατόμων που πρέπει να πληρωθούν απ' την ΑΕΚ. Και ενώ την ίδια στιγμή, στη «Βασίλισσα» κάνουν αγώνα (χρόνου και χρημάτων) για να μπορέσουν να μπουν στο νέο γήπεδο.

Πάντως, οι εκπρόσωποι του Σαντ-Ρος ζητούσαν και ποσοστό από τo buy out του Κουβανού (500.000 ευρώ), χωρίς να δικαιωθούν στο συγκεκριμένο αίτημα.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση των δύο μάνατζερ δεν θα είναι η τελευταία που θα... σκάσει στην ΑΕΚ, αφού για την αποπλήρωση χρέους έχει κινηθεί και ο Λούκα Μπάνκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα