Βεργίνης: «Οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη στον κόσμο μας»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη στον κόσμο μας»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης χαρακτήρισε άσχημη την εμφάνιση του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον Άρη και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο εκτός έδρας παιχνίδι (14/11, 17:00) με τον Ιωνικό.

Ο έμπειρος παίκτης του Ηρακλή καυτηρίασε την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι απέναντι στον Άρη στο blog του στον ΕΣΑΚΕ και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. «Στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Άρη, πραγματοποιήσαμε μια άσχημη, για τα δεδομένα μας, εμφάνιση. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά χρειαζόμασταν πολύ. Το γεγονός ότι είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, ήταν κάτι που τελικά μας στοίχισε.

Η εμφάνιση μας αυτή, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας, τόσο της πρώτης αγωνιστικής, όσο και των προπονήσεων. Το Σάββατο (14/11) απέναντί στον Ιωνικό εκτός έδρας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, εκτός από τη νίκη. Οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα από την αρχή, και να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στο Πρωτάθλημα...

Υ.Γ. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στο κόσμο μας γι' αυτή τη κακή μας εμφάνιση...

Εις το επανιδείν...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα