AEK: Απίθανος Λοτζέσκι, σουτάρει με 64% στα τρίποντα (vids)

AEK: Απίθανος Λοτζέσκι, σουτάρει με 64% στα τρίποντα (vids)

AEK: Απίθανος Λοτζέσκι, σουτάρει με 64% στα τρίποντα (vids)

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι μοιάζει ασταμάτητος από την αρχή της χρονιάς. Στα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ αδυνατεί να αστοχήσει, ενώ από την αρχή της σεζόν, σε πέντε ματς, σουτάρει με το εκπληκτικό 64% στα τρίποντα!

Γεννημένος σουτέρ. Ευχή και κατάρα μαζί. Στην καλύτερη του ημέρα, ο Ματ Λοτζέσκι μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο. Το ένα τρίποντο, μετά το επόμενο. Στην κακή του ημέρα, όπως κάθε σουτέρ, αντιμετωπίζει δυσκολίες και αστοχία. Μόνο που ο «Λότζο» της ΑΕΚ δείχνει να είναι στη... μέρα του, εδώ και μερικά 24ώρα!

Απέναντι στην Τμόσκι Μινσκ μέτρησε 3/4 τρίποντα. Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο Περιστέρι, όπου διέλυσε την ομώνυμη ομάδα, έχοντας 4/5 σουτ τριών πόντων (τα 4/4 στο τελευταίο δεκάλεπτο).

Το ποσοστό φτάνει στο απίστευτο 77% στα δύο αυτά ματς. Από την αρχή της σεζόν, σε Basket League και Basketball Champions League (πέντε αγώνες, όπου η ΑΕΚ είναι αήττητη) ο Λοτζέσκι έχει το εκπληκτικό 11/17 τρίποντα. Δηλαδή 64%!!!

Το πλέον απίθανο είναι πως στο πρώτο ματς της σεζόν, αυτό κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, ήταν και το μοναδικό που όχι μόνο δεν ευστόχησε σε ένα σουτ τριών πόντων, αλλά επιχείρησε μόνο ένα.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν δεν φτάνει στο υψηλό στάνταρ του Λοτζέσκι, αφού το ποσοστό στα τρίποντα είναι 44% (44/100).

Τα φετινά ματς του Λοτζέσκι και τα τρίποντά του:

Ιωνικός Νικαίας - 0/1 τριπ.

Χαποέλ Χολόν - 2/4 τριπ.

Λάρισα - 2/3 τριπ.

Περιστέρι - 4/5 τριπ.

Τσμόκι Μινσκ - 3/4 τριπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα