Άρης: Ο Σταμάτης κέρδισε χρόνο και επέστρεψε

Άρης: Ο Σταμάτης κέρδισε χρόνο και επέστρεψε

Gazzetta team
Άρης: Ο Σταμάτης κέρδισε χρόνο και επέστρεψε

bet365

Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι ο μοναδικός κερδισμένος από τις διαδοχικές αναβολές του αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή καθώς ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο νεαρός γκαρντ υπέστη θλάση στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και στην ήττα του Άρη από το Μεσολόγγι. Είχε υπολογιστεί ότι θα χρειαζόταν διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων για την αποθεραπεία του, οπότε στην περίπτωση που ο αγώνας γινόταν στην προγραμματισμένη ημερομηνία δεν είχε καμία πιθανότατα συμμετοχής. Οι διαδοχικές αναβολές λειτούργησαν προς όφελός του καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας ενώ σήμερα (6/11) συμμετείχε και σε μέρος του ομαδικού προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι στο ενδεχόμενο που πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Ηρακλή στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας – καθώς αυτή η σκέψη επικρατεί στον ΕΣΑΚΕ – τότε ο Δημήτρης Σταμάτης θα βρεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή, Κώστα Σαμαρά και ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Μπουντοβίνο για την προσφορά του στην ομάδα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα