Παπαθεοδώρου: «Μας λείπει η συνέπεια...»

Παπαθεοδώρου: «Μας λείπει η συνέπεια...»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Λάρισας, αλλά στην πρεμιέρα του BCL.

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε. Και ο Ηλίας Παπαϊωάννου είδε όλα όσα περίμενε. Πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα, είχε ζητήσει βελτίωση. Με δείγμα το προηγούμενο ματς.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και θέλαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Η εκκίνησή μας ήταν ιδανική, αλλά η Λάρισα αντέδρασε. Είναι μία καλή ομάδα. Ελέγξαμε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εκτός από ένα κομμάτι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Σχεδιάσαμε πολλά πράγματα στην άμυνα και τα ακολουθήσαμε για να φτάσουμε στη νίκη», επεσήμανε ο Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, εξηγώντας πως: «Δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι φυσιολογικό, έχοντας παίξει δύο ματς σε ένα μήνα. Μέσα από την προπόνηση θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τα ματς. Παίξαμε σκληρά κατά διαστήματα, είχαμε δημιουργία, αλλά μας λείπει η συνέπεια».

Αναφορά έγινε και στο BCL, στο οποίο η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στη νέα σεζόν, κόντρα στη Χάποελ Χολόν στο ΟΑΚΑ: «Χρειαζόμαστε τον αγωνιστικό ρυθμό, για να έχουμε συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε το φετινό BCL σε μία δύσκολη χρονιά για όλους. Φέτος δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλέψεις ή μέχρι που θέλουμε να φτάσουμε».

Τέλος, ο Παπαθεοδώρου εξέφρασε τα συλληπητήριά του για τα δύο νεκρά παιδιά από τον σεισμό στη Σάμο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα