Άρης: Η παύση επαφών με Λυκογιάννη, ο Καμπερίδης και το εσωτερικό ταρακούνημα

Gazzetta team
Άρης: Η παύση επαφών με Λυκογιάννη, ο Καμπερίδης και το εσωτερικό ταρακούνημα

bet365

Ο Άρης δεν προχώρησε στην αποφασιστική κίνηση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, γεγονός το οποίο δείχνει ότι ο Σάββας Καμπερίδης εξασφάλισε πίστωση χρόνου ενώ το όλο ζήτημα ταρακούνησε έντονα και τους παίκτες…

Η προσωρινή (;) παύση των συζητήσεων των ανθρώπων του Άρη με τους εκπροσώπους του Άρη Λυκογιάννη, μάλλον φανερώνει την πρόθεση παροχής μιας δεύτερης ευκαιρίας στον Σάββα Καμπερίδη και δείχνει ότι ο 44χρονος τεχνικός θα είναι στον πάγκο του Άρη στο ντέρμπι (1/11, 19:30) με τον Ηρακλή στο Nick Galis Hall. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ζήτησε να μάθει τις προθέσεις της διοίκησης, έχοντας αντιληφθεί ότι το κλίμα είναι επιβαρυντικό γι’ αυτόν καθώς επίσης και τις ενέργειες της διοίκησης. Η απάντηση που εισέπραξε είναι ότι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας, είναι ευνόητο όμως ότι όλα θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική παρουσία του Άρη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Το βέβαιο είναι ότι άπαντες περιμένουν μια ισχυρή αντίδραση από τους καθ’ ύλην υπεύθυνους της κακής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, δηλαδή τους παίκτες. Όλα όσα συνέβησαν στις τελευταίες ημέρες προκάλεσαν ισχυρό ταρακούνημα στο εσωτερικό της ομάδας και μένει να φανεί αν αυτό θα μετατραπεί σε θετική ενέργεια στον αγώνα της Κυριακής (1/11).

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED