Επίσημο: Αναβλήθηκε το Προμηθέας-Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Επίσημο: Αναβλήθηκε το Προμηθέας-Παναθηναϊκός

bet365

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας αναβολής έλαβε τέλος αφού ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Μετά και την επίσημη ενημέρωση του Προμηθέα Πάτρας για τα τρία κρούσματα κορονοϊού τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια για την 5η αγωνιστική του EuroCup, σειρά πήρε και το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Δ. Τόφαλος» απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής (01/11) αναβάλλεται και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα