ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο

bet365

Με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει νέα αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι (24/10, 19:00) με τον Ηρακλή.

Το θετικό για τον Κώστα Μέξα είναι ότι μέσα από τις διαδοχικές αναβολές έναρξης του Πρωταθλήματος, οι τραυματίες είχαν τον χρόνο για να ολοκληρώσουν το πλάνο αποθεραπείας τους αλλά και να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Πλέον αυτό διεξάγεται χωρίς προβλήματα καθώς, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «με δεδομένη την προσμονή να μπουν ξανά στο γήπεδο και να ξεκινήσει επιτέλους η φετινή Basket League, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με την παρουσία όλων των παικτών στο πρόγραμμα της ομάδας να είναι από τα πλέον θετικά στοιχεία των τελευταίων ημερών. Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση τακτικής, ενώ για την Τρίτη (20/10) είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα)».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα