ΠΑΟΚ: Η στήριξη του κόσμου και η ανάρτηση της ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Η στήριξη του κόσμου και η ανάρτηση της ΚΑΕ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η στήριξη του κόσμου και η ανάρτηση της ΚΑΕ

bet365

Δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας και αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΚΑΕ.

Παρότι παραμένει άγνωστο αν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες μπάσκετ, δεκάδες φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μπάσκετ, θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. «Ήταν μία πολύ ωραία κίνηση, από τους φιλάθλους μας και από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των ποδοσφαιριστών, γιατί στηρίζουν πολύ την προσπάθειά μας. Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και το ένα άθλημα υποστηρίζει το άλλο. Να τους ευχηθούμε και καλή επιτυχία για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ», δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου. Εκεί ήταν και αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ ο έμπειρος γκαρντ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που γίνεται.

«Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από όλο τον κόσμο, Είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, καταλαβαίνουμε τι βιώνει και ο κόσμος, αλλά και για την ομάδα μας και τον άνθρωπο που βάζει χρήματα, η κάθε κίνηση από πλευράς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχει σημασία και μετράει. Ελπίζουμε σύντομα να έχει και ο κόσμος τη δυνατότητα να έρθει ξανά στο γήπεδο και να μας στηρίξει και με την παρουσία του στο PAOK Sports Arena», συμπλήρωσε.

Ο Νώντας Παπαντωνίου αναφέρθηκε και στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν πλέον (και) στο ελληνικό μπάσκετ με την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο. «Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν μας αρέσει καθόλου. Ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν γιατί ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα των ντέρμπι. Για αυτό και εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στο γήπεδό σου με τον κόσμο με αυτό που ζούμε. Είναι σα να παίζει διαρκώς σε μία ουδέτερη έδρα, δεν υπάρχει πάθος, δεν υπάρχει η παράμετρος του κόσμου», είπε.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε με τον δικό της τρόπο τη στήριξη των φίλων της ομάδας, με ανάρτησή της στα social media.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα