ΑΕΚ: Τελειώνει ο Ράις, κοιτάει Ρότεν κι άλλες λύσεις (vid)

ΑΕΚ: Τελειώνει ο Ράις, κοιτάει Ρότεν κι άλλες λύσεις (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τελειώνει ο Ράις, κοιτάει Ρότεν κι άλλες λύσεις (vid)

bet365

Ο Ταϊρίς Ράις δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ που εξετάζει τον Τόνι Ρότεν κι άλλες λύσεις για την ενίσχυση στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Η ήττα από την ισπανική Μπούργος στον τελικό του Final Eight που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ... προσγείωσε απότομα την ΑΕΚ που είχε, μεν υψηλές προσδοκίες στη διοργάνωση όμως δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να επαναλάβει την προ διετίας επιτυχία της στον θεσμό.

Σε ό,τι αφορά τον Ταϊρίς Ράις, ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό με τη Σαραγόσα, δεν θα συνεχίσει στην «Ένωση». Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με στόχο να ενισχύσει την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της όμως δεν θα... μακροημερεύσει στην ΑΕΚ καθώς θέλει να γυρίσει στις ΗΠΑ λόγω οικογενειακών θεμάτων.

Από 'κει και πέρα, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τόνι Ρότεν, του 27χρονου πόιντ γκαρντ που αγωνίστηκε πέρσι στην Μπανταλόνα, μετρώντας 11.2 πόντους, 4.5 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ μ.ό. ενώ απασχόλησε και στο παρελθόν τους «κιτρινόμαυρους».

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρχει ενίσχυση και στους ψηλούς, εφόσον αποχωρήσει ο Ντάριον Άτκινς και με δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα στο ριμπάουντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα