Άρης: Οριστικό «όχι» στο τηλεοπτικό συμβόλαιο

Άρης: Οριστικό «όχι» στο τηλεοπτικό συμβόλαιο

Άρης: Οριστικό «όχι» στο τηλεοπτικό συμβόλαιο

bet365

Ο Άρης θα πορευτεί μόνος του για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης καθώς και στη σημερινή (5/10) τηλεδιάσκεψη αποδείχθηκε αγεφύρωτο το χάσμα που τον χωρίζει με τις υπόλοιπες έντεκα ομάδες.

Οι «κίτρινοι» δεν άλλαξαν τακτική επί του ζητήματος της μοιρασιάς του τηλεοπτικού συμβολαίου στη σημερινή (5/10) νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των ομάδων που θα μετέχουν στην κεντρική διαχείριση. Στη διάρκεια αυτής, οι Θεσσαλονικείς διατύπωσαν εκ νέου τις διαφωνίες τους με τον τρόπο κατανομής των χρημάτων, εκτίμησαν ότι σε περίπτωση που έβαζαν την υπογραφή τους με τους οικονομικούς όρους που αποφάσισαν οι υπόλοιπες έντεκα ομάδες ουσιαστικά θα υπέγραψαν και την καταστροφή τους κι έτσι επέλεξαν να συνεχίσουν στον δικό τους μοναχικό δρόμο.

Για την ακρίβεια, το ζήτημα δεν ήταν μόνο τα 175.000 ευρώ της φετινής σεζόν αλλά το γεγονός ότι και στα επόμενα δύο χρόνια του τριετούς συμβολαίου, το κυρίαρχο κριτήριο για την κατανομή των χρημάτων είναι η βαθμολογική θέση των ομάδων.

Πλέον ο Άρης βαδίζει σένα μοναδικό και δύσβατο μονοπάτι αφού καλείται να βρει τρόπους εξασφάλισης ενός ποσού άνω των 220.000 ευρώ. Τόσα υπολόγιζε ότι θα εισέπραττε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μένει να φανεί αν έχει εναλλακτική λύση ή αν θα αναγκαστεί να προχωρήσει τη λύση του ARIS TV.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα