Σαντ-Ρος: Το βαρομετρικό χαμηλό του Κουβανού με 3/22 σουτ σε δύο ματς! (pics)

Σαντ-Ρος: Το βαρομετρικό χαμηλό του Κουβανού με 3/22 σουτ σε δύο ματς! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Σαντ-Ρος: Το βαρομετρικό χαμηλό του Κουβανού με 3/22 σουτ σε δύο ματς! (pics)

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ενσωματώθηκε και πάλι στους αγωνιστικούς ρυθμούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αλλά στα δύο ματς του Super Cup παρουσιάστηκε πολύ άστοχος!

Η αλήθεια είναι ότι ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται πολύ πιο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας.

Ο τραυματισμός του στο φιλικό με τον Ηρακλή πριν από 20 ημέρες στα Ιωάννινα, στάθηκε αρκετός για να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού ρυθμού και να χρειαστεί σταδιακή επάνοδος σε προπονήσεις και ματς.

Από τα επτά φιλικά που έδωσαν οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Σαντ-Ρος αγωνίστηκε μόλις σε δύο από αυτά (για την ακρίβεια σε... ενάμιση) αφού το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» ήθελε να τον προστατεύσει ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων και δη αυτών για την EuroLeague που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Λογικό και επόμενο να παρουσιαστεί ανέτοιμος στο Super Cup όσον αφορά (τουλάχιστον) το επιθετικό κομμάτι. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν και τόσο άστοχος στα δύο ματς που είχε να δώσει ο Παναθηναϊκός. Απέναντι στο Περιστέρι μέτρησε μόλις 2/15 σουτ εντός παιδιάς, με τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου να του δίνουν... προκλητικά το σουτ από ένα σημείο του αγώνα και μετά. Όπως αποδείχθηκε το «ρίσκο» απέδωσε καρπούς στην ομάδα των δυτικών προαστίων καθώς πήραν και το εισιτήριο για τον τελικό.

Μία μέρα αργότερα το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ! Και πάλι ο Σαντ-Ρος παρουσιάστηκε πολύ άστοχος με 1/7 σουτ, αλλά αυτήν την φορά οι «πράσινοι» δεν το πλήρωσαν και μπόρεσαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Βέβαια η EuroLeague είναι τελείως διαφορετική και δεν συγχωρείται για έναν παίκτη να έχει τόσο τραγικά ποσοστά ευστοχίας.

Συνολικά ο Κουβανός μέτρησε στα δύο ματς του Super Cup μόλις 3/22 σουτ, όπερ και σημαίνει ποσοστό της τάξεως του 13,6%! Από αυτά τα σουτ, είχε 2/11 δίποντα (18,1%) και 1/11 τρίποντα (9%)! Αριθμοί που καλείται άμεσα να βελτιώσει ενόψει και της έναρξης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και του πρώτου αγώνα με την Χίμκι στη Ρωσία.

Σαντ Ρος Vs Περιστέρι

Σαντ Ρος Vs ΑΕΚ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα