Μίλερ: «Ξυπνάμε καθημερινά και κάνουμε αυτό που αγαπάμε» (vid)

Gazzetta team
Μίλερ: «Ξυπνάμε καθημερινά και κάνουμε αυτό που αγαπάμε» (vid)

bet365

Ο Ίαν Μίλερ ήταν το πρόσωπο του αγώνα στα τελευταία λεπτά του τελικού με το Περιστέρι και μίλησε για τα συναισθήματά του, μετά την κατάκτηση του Super Cup.

Ο Αμερικανός παίκτης του Προμηθέα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους και είπε: «Αρχίζοντας από χθες, ήταν δύσκολα. Παλέψαμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντέξουμε τα δύσκολα. Απόψε, προερχόμενοι από μια μεγάλη "μάχη", όλοι ενωθήκαμε και σπρώχναμε ο ένας τον άλλον. Ήταν σημαντικό. Έδειξε το χαρακτήρα της ομάδας, το χαρακτήρα των προπονητών και για το τι είμαστε εδώ».

Για το ότι βρέθηκε στην ομάδα ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού πριν από λίγο καιρό και αν αυτό επηρέασε την ομάδα, ανέφερε: «Είχαμε μόνο έναν θετικό παίκτη. Διασκεδάζουμε. Είμαστε σε θέση να ξυπνάμε κάθε μέρα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν μας επηρέασε πουθενά. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε τα θετικά. Να μένουμε μαζί και να δουλεύουμε σκληρά. Έτσι, παίρνουμε νίκες, όπως η σημερινή».

Για την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δήλωσε: «Κάνω απλά την δουλειά μου. Αυτό που θέλουν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Με πίστεψαν σε αυτά τα σουτ και αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο, για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι οι συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα