ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαλμπούρη

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαλμπούρη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Τσαλμπούρη

bet365

Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης καθώς τραυματίστηκε στον αντίχειρα στη σημερινή (23/9) προπόνηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Διαδοχικοί είναι οι τραυματισμοί τον σέντερ του ΠΑΟΚ. Ο Άλαν Χέρντον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για την επιστροφή του έπειτα από τη θλάση που υπέστη. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη ο οποίος επίσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και πλέον στη λίστα των προβλημάτων μπήκε και το όνομα του Γιώργου Τσαλμπούρη. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ… «ο Γιώργος Τσαλμπούρης χτύπησε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη, όπως και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης (λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης γύρισε το πόδι του).

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες της Basketleague που εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ… «η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι και φέτος, σε μία πολύ δύσκολη και ουσιαστικά πρωτόγνωρη περίοδο, μία από τις πρώτες ομάδες (μόλις 4) που έχει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΕΕΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση (23/9), χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που παρουσίασε έγκαιρα πλήρη φάκελο, μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει δεκάδες υποθέσεις και πολλά ανοικτά μέτωπα».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα