Γιαννόπουλος: «Είχε σημασία για μένα, δεν μου αρέσει να χάνω ποτέ» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος: «Είχε σημασία για μένα, δεν μου αρέσει να χάνω ποτέ» (vid)

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό του 1ου Super Cup και την μεγάλη του εμφάνιση κόντρα στην παλιά του ομάδα, ΑΕΚ.
Ο διεθνής φόργουορντ, που είχε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα, είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι οι δύο ομάδες παίζουν ένα μπάσκετ εντελώς διαφορετικό. Η ΑΕΚ θέλει να πάει περισσότερο στο σετ παιχνίδι και στις απομονώσεις των γκαρντ της, ενώ εμείς θέλουμε να ανοίξουμε το τέμπο και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, πριν στηθεί η αντίπαλη άμυνα. Δεν το καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά παρόλα αυτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο "5 εναντίον 5". Διαβάσαμε σωστά τα mis match και τις αλλαγές που έπαιξε η ΑΕΚ. Βάλαμε μεγάλα σουτ και γι' αυτό μπορέσαμε και κερδίσαμε.

Αν σου πω ότι δεν έχει σημασία, θα σου πω ψέματα. Δεν ξέρω τι εντύπωση έχει ο κόσμος για μένα, αλλά είμαι ένας πάρα πολύ ανταγωνιστικός τύπος, δεν μου αρέσει να χάνω ποτέ κι εννοείται ότι αυτό το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα, χωρίς όμως να θέλω να το κάνω, για να μειώσω την αντίπαλη ομάδα ή να μειώσω την ΑΕΚ, η οποία είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είχε να κάνει με μένα, με το ότι πέρασα, ό,τι πέρασα και είχα ένα έξτρα κίνητρο, για να οδηγήσω την ομάδα μου σε ένα παιχνίδι τίτλου, απέναντι στην παλιά μου ομάδα και να φύγω σαν νικητής».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα