Βασιλόπουλος: «Δεν θα... γκρινιάζουμε για τα καλάθια»

Βασιλόπουλος: «Δεν θα... γκρινιάζουμε για τα καλάθια»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Δεν θα... γκρινιάζουμε για τα καλάθια»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την διεξαγωγή του Super Cup (23-24/09) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και τόνισε πως το Περιστέρι δεν θα... γκρινιάζει για τα καλάθια.

Ο αρχηγός του Περιστερίου είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αλλά παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα, με εμπειρία και κλάση. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και σε αυτά που έχουμε να κάνουμε καλύτερα, να μην κοιτάμε τους αντιπάλους, ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο που μπορούμε».

Στη συνέχεια απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο, για την διεξαγωγή του Super Cup στην έδρα του Περιστερίου: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Το ιδανικό για όλους είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το έχουμε δει γεμάτο το γήπεδο, με πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, κατά το παρελθόν με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που γλιτώνουμε είναι οι μετακινήσεις κι ότι είναι λίγο πιο... γνώριμα τα καλάθια, που μερικές φορές οι παίκτες γκρινιάζουμε ότι δεν μας ταιριάζουν τα καλάθια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα