Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει ψηλά»

Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει ψηλά»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει ψηλά»

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού και την κριτική του κόσμου, περνώντας το μήνυμά του για ενότητα και συγκέντρωση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά για το «βάρος» των τίτλων: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ξεκινάμε ξανά να παίζουμε μπάσκετ. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο ευρύτερα, γιατί είναι μία περίεργη περίοδος. Το πιο σημαντικό και το πρωτεύον αυτή την περίοδο είναι να έχουμε υγεία. Σε δεύτερη μοίρα, ο Παναθηναϊκός ανεξαρτήτως συνθηκών, πρέπει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί τίτλους. Είναι ένας σύλλογος με ιστορία. Ανεξαρτήτως προσωπικοτήτων, πρέπει να παραμείνει ψηλά. Υπάρχει ένα "βάρος" σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να δείξουμε μια πολύ ωραία εικόνα, να δουλέψουμε καλά ομαδικά και να βγάλουμε ένα πνεύμα οικογένειας. Αν τα κάνουμε αυτά, τότε θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Μακάρι να συνοδευτεί και η σεζόν με τίτλους».

Για την επιστροφή στα παρκέ μετά από έξι μήνες, υποστήριξε: «Έχει επηρεάσει όλους τους παίκτες αυτή η κατάσταση. Είναι μεγάλη η περίοδος απραξίας. Οι περισσότεροι δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Ο βαθμός ετοιμότητας είναι χαμηλός για όλες τις ομάδες και για κάθε παίκτη ξεχωριστά, όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό. Θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα, δεν παίζαμε για έξι μήνες, αντί για τρεις, όπως παλιά. Αλλά, είμαστε χαρούμενοι που θα μπούμε ξανά στο παρκέ για επίσημη διοργάνωση».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και τα βιαστικά συμπεράσματα, σχολίασε: «Ο καθένας από τη θέση του, βγάζει ό,τι συμπέρασμα θέλει. Το σημαντικό για εμάς είναι να έρθουμε όλοι μαζί στην διάρκεια της σεζόν και στο τέλος, όταν κρίνονται οι τίτλοι να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε και να διεκδικήσουμε τα τρόπαια που αναλογούν στην ομάδα. Σίγουρα, στην πορεία θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, κριτική και σωστά ή λανθασμένα συμπεράσματα. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μακάρι να είμαστε υγιείς και να μην υπάρξει κάτι απρόοπτο και στο τέλος να είμαστε στο σημείο που θέλουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα