Άρης: Η επίσκεψη του Γιάννη Ιωαννίδη στο Μουσείο της ΚΑΕ Άρης

Άρης: Η επίσκεψη του Γιάννη Ιωαννίδη στο Μουσείο της ΚΑΕ Άρης

Gazzetta team
Άρης: Η επίσκεψη του Γιάννη Ιωαννίδη στο Μουσείο της ΚΑΕ Άρης

bet365

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε μια βουτιά στο ένδοξο παρελθόν του Άρη και θυμήθηκε τις δικές του σπουδαίες στιγμές μέσα από τη σημερινή (16/9) παρουσία του στο Μουσείο της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και συνάντηση έναν παλιό παίκτη του και φυσικά τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου. Μαζί έκαναν μια βόλτα στο παρελθόν, βλέποντας φωτογραφίες αλλά και βίντεο στο Μουσείο της ΚΑΕ. «Στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (16/09) ο Γιάννης Ιωαννίδης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, με τον οποίο τους συνδέουν πολλά από το ένδοξο παρελθόν των «κίτρινων». Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες τη δεκαετία του ‘70, ενώ ο «Ξανθός» ήταν προπονητής και ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστής μέσα στο παρκέ, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1979, με το οποίο μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας. Συνυπήρξαν και στην ομάδα που «σάρωσε» τους τίτλους τη δεκαετία του ’80, με τον Ιωαννίδη, «αρχιτέκτονα» των επιτυχιών και τον Παπαγεωργίου, team manager εκείνης της σπουδαίας ομάδας», ανέφερε η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μαζί με δύο καλούς φίλους του, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «κίτρινων», Άγγελος Σπυρίδων, αλλά και τον ο πρώην παράγοντας της ομάδας μας και μέλος των διοικήσεων τη δεκαετία του ’80, Βύρων Δασύλλας, που και αυτός είναι επιστήθιος φίλος του.

BASKET LEAGUE NEWS FEED