Παπαγεωργίου: «Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί το θέμα δεν μιλάω»

Παπαγεωργίου: «Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί το θέμα δεν μιλάω»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί το θέμα δεν μιλάω»

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το ζήτημα έκδοσης των δελτίων των νέων παικτών, έπειτα από τη συνάντηση που έγινε στη Γενεύη με εκπροσώπους της FIBA.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio» και αρχικά τοποθετήθηκε αρχικά για το νέο Πρωτάθλημα λέγοντας ότι… «εύχομαι υγεία στους αθλητές μας, επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, γιατί ο Άρης πλήττεται από την απουσία του κόσμου. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι μία καλύτερη χρονιά, πρέπει να αποφύγουμε τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων». Ρωτήθηκε για τη χθεσινή (8/9) συνάντηση στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη με τον γενικό γραμματέα της διεθνούς ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή, παρουσία και εκπροσώπων του BAT όπου συζητήθηκε το πρόβλημα του ban. «Μέχρι στιγμής πάμε σφαιρικά καλά, με την επιστροφή μου και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει συνέντευξη Τύπου που θα τοποθετηθούμε καλύτερα. Είμαι άνθρωπος των πράξεων, αν δεν λυθεί ένα θέμα δεν μιλάω. Όταν είμαστε έτοιμοι θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου».

Κατέληξε επί της ανάγκης επιστροφής του κόσμου στα γήπεδο, τονίζοντας ότι ομάδες όπως ο Άρης θα δεχθούν πολύ ισχυρό οικονομικό πλήγμα σε περίπτωση που οι αγώνες γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. «Στο περιθώριο της κλήρωσης είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον κ.Αυγενάκη. Εκείνος μας παρέπεμψε στον κ.Χαρδαλιά. Οι ειδικοί επιστήμονες και ο κ.Χαρδαλιάς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Είναι για εμένα από τα κορυφαία ζητήματα, γιατί ο Άρης βασίζεται στους φιλάθλους του και τους οπαδούς του», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα