Ζήσης: «Η ΑΕΚ ομάδα μιας χρήσης; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της κουβέντας »

Ζήσης: «Η ΑΕΚ ομάδα μιας χρήσης; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της κουβέντας »

Gazzetta team
Ζήσης: «Η ΑΕΚ ομάδα μιας χρήσης; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της κουβέντας »

bet365

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας του, ενώ σχολίασε και όσα ακούγονται για το ρόστερ και τις ηλικίες της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, μίλησε στην ΕΡΤ για την νέα σεζόν και την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για την ομάδα του και το αν είναι... μιας χρήσης εξαιτίας των ηλικιών των παικτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο αν θα είναι η δική του τελευταία σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω να παιχτεί μπάσκετ όλη τη χρονιά και εμείς σαν ΑΕΚ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Χαιρετώ τον θεσμό. Είναι σημαντικό που υπάρχει Σούπερ Καπ. Υπήρξε μια κουβέντα να υπάρχει έστω και λίγος κόσμος. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν.
Έχουμε στόχο το Final 8 Έχουμε το βάρος της ομάδας να αντεπεξέλθουμε.

Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο τους 2 θεσμούς. Όταν μπαίνει στο παρκέ θες να κερδίζεις. Ο μεγαλύτερος στόχος για εμάς είναι το Final 8. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι σημαντικό πως έχουμε τον ίδιο προπονητή, αλλά δεν παύει να υπάρχει απραξία μηνών που είναι διαφορετικά τα πράγματα στην ομαδική προπόνηση. Είμαστε σε καλό σημείο και αυτό που μας προβληματίζει είναι κάποιοι μικροτραυματισμοί.

Επειδή έχω δει όλη αυτή τη συζήτηση για την ΑΕΚ, αυτό δεν μας απασχολεί καν. Αν κάποιος σκεφτεί ότι η ομάδα είναι μιας χρήσης, το πιο σημαντικό είναι να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες που υπάρχουν. Έχουμε και κάποια νεότερα παιδιά, κυρίως Έλληνες που έχουν μέλλον στην ομάδα. Και παιδιά ηλικίας 27-30. Οπότε αυτή η συζήτηση που γίνεται δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο. Οριστικά δεν θέλω να το σκέφτομαι το τέλος. Σκέφτομαι το τώρα, την προπόνηση, το Σούπερ Καπ. Προφανώς το τέλος είναι κοντά και θα το σκεφτώ».

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα