Επίσημα ο Τολιόπουλος στον Ιωνικό

Gazzetta team
Επίσημα ο Τολιόπουλος στον Ιωνικό

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αποτελεί με... κάθε επισημότητα μέλος του Ιωνικού καθώς ανακοινώθηκε και από την ομάδα της Νίκαιας.

Μετά την πρόωρη ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Βασίλη Τολιόπουλο από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ακολούθησε και η αντίστοιχη του Ιωνικού Νικαίας για τον 24χρονο γκαρντ.

Αναλυτικά ανέφερε η ανακοίνωση:

«Ο Βασίλης Τολιόπουλος στον IONIKOS BC HELLENIC COIN! #IonikosBC #HellenicCoin #WelcomeVasilis

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου, με τη μορφη δανεισμου από την ομάδα της ΑΕΚ για τη σεζόν 2020/21.

Ο Έλληνας γκαρντ (1.88) έχει γεννηθεί στις 15 Ιουνίου του 1996 και διαθέτει ήδη πολύ σημαντική εμπειρία με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Basket League με τον Ίκαρο, πέρασε μία σεζόν στη Ρόδο με τον Κολοσσό (2014/2015) κι εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό στον οποίο έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα του 2016 κι έχοντας συμμετοχή στο Final Four της Euroleague το 2017.

Ο Τολιόπουλος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018/2019 στον Άρη με πολύ καλές επιδόσεις (8.3 πόντοι κατά μέσο όρο), ενώ από το καλοκαίρι του 2019 ανήκει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, την περασμένη σεζόν πανηγύρισε μαζί της το Κύπελλο Ελλάδας και αγωνίστηκε στο Basketball Champions League.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει υπάρξει, κατά το παρελθόν, βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες στα γεμάτα καλοκαίρια του.

Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα