ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Ξεμούδιασμα» στο φιλικό του ΟΑΚΑ (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Ξεμούδιασμα» στο φιλικό του ΟΑΚΑ (pics)

bet365

Το πρώτο φιλικό της σεζόν έπαιξαν στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, μετά από απραξία σχεδόν 6 μηνών. Δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ Νέντοβιτς, Τζάκσον, Ουάιτ, Σαντ Ρος, Κασελάκης, Λοτζέσκι και Γόντικας έκαναν το ντεμπούτο τους.

Ξεμούδιασμα για τους παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα.

Οι δύο σύλλογοι έπαιξαν το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν και οι Γιώργος Βόβορας και Ηλίας Παπαθεοδώρου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πράγματα και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται η ομάδα τους μετά από απραξία που πλησίασε τους 6 ήνες λόγω της δύσκολης κατάστασης με τον κορονοϊό.

Το ματς διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε σκορ, όμως στις επόμενες φιλικές αναμετρήσεις των 2 ομάδων θα έχει κανονικά σκορ.

Ο Γιώργος Βόβορας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, όπως και στους Μπουρούση και Δίπλαρο που συμμετέχουν στην προετοιμασία. Εκτός έμειναν για το τριφύλλι οι Παπαγιάννης (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό), Μποχωρίδης (θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και Καλαϊτζάκης (κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα).

Για την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε οι Ταϊρίς Ράις, ο οποίος όμως βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει την προσπάθεια των συμπαικτών του με την πρώην ομάδα του και ο Κατσίβελης.

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των «πρασίνων» έκαναν οι Νέντοβιτς, Τζάκσον, Ουάιτ, Σαντ Ρος και Κασελάκης. Από την άλλη πλευρά το αντίστοιχο έγινε με τους Λοτζέσκι και Γόντικα.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα