Περιστέρι: Τετραπλός «πονοκέφαλος» για τον Παπανικολόπουλο

Περιστέρι: Τετραπλός «πονοκέφαλος» για τον Παπανικολόπουλο

Gazzetta team
Περιστέρι: Τετραπλός «πονοκέφαλος» για τον Παπανικολόπουλο

bet365

Τέσσερις ήταν οι απουσίες από την προπόνηση του Περιστερίου winmasters ενώ την Παρασκευή (28/8) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους.
Όπως ανέφερε η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ «χωρίς τέσσερις παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (27/8) για το Περιστέρι στο κλειστό «Α. Παπανδρέου». Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, δεν είχε στην διάθεση του τον Ζώη Καράμπελα (έχει υποστεί διάστρεμμα), τον Τηλέμαχο Βησσαρίου (πονάει στον αχίλλειο τένοντα), τον Τζον Άρλετζ (αγκώνα) και τον Μάρβιν Τζόουνς (είχε μικροενοχλήσεις στο πόδι).

Την Παρασκευή (28/8) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τους από το ιατρικό επιτελείο του Περιστερίου και ανάλογα θα καθοριστεί η επάνοδος τους στις προπονήσεις. Οι «κυανοκίτρινοι» το πρωί έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα δούλεψαν στο γήπεδο με ασκήσεις τακτικής.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα