Άρης: Οι δύο συμφωνίες που θα κλείσουν το ρόστερ

Άρης: Οι δύο συμφωνίες που θα κλείσουν το ρόστερ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι δύο συμφωνίες που θα κλείσουν το ρόστερ

bet365

Δύο συμφωνίες απομένουν για να κλείσει το ρόστερ του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς καθώς οι «κίτρινοι» προσπαθούν να βρουν σημείο ταύτισης με τους Μάριο Τσάλμερς, Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Οι συζητήσεις με τους δύο αθλητές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ειδικά με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι μικρή η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές. Στον Άρη εκτιμούν ότι εντός της εβδομάδας θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον έμπειρο Βόσνιο φόργουορντ και θα «κλειδώσει» η παραμονή του στην ομάδα, ποντάροντας στο γεγονός ότι η οικονομική διαφορά είναι μικρή. Την ίδια ώρα, κορυφώνονται οι συζητήσεις με τον Μάριο Τσάλμερς με τον οποίον επίσης υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Στον Άρη είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στην περίπτωση του 33χρονου γκαρντ και θα έχουν νέα επικοινωνία μαζί του εντός των επόμενων ωρών.

Εφόσον κλείσουν οι δύο παραπάνω υποθέσεις, ουσιαστικά θα συμπληρωθεί το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εκτός κι αν προτιμηθεί μια ακόμη κίνηση προς τα τέλη του Σεπτέμβρη και αναλόγως των αγωνιστικών αδυναμιών που θα παρουσιάσει η ομάδα. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Δημήτρη Φλιώνη για την παραμονή τους στην ομάδα, έχουν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του απέκτησαν τους ΝτεΚόζι. Αγραβάνης και Κουζέλογλου επίσης έχουν υπογράψει, ενώ παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται και ο Τζαμάλ Σούλερ καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τον 34χρονο Αμερικανό.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα