Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Αγραβάνη, Κουζέλογλου

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Αγραβάνη, Κουζέλογλου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Αγραβάνη, Κουζέλογλου

bet365

Ο Άρης είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τους Γιάννη Αγραβάνη, Γιάννη Κουζέλογλου για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.

Με τον Γιάννη Αγραβάνη, υπάρχει προφορική συμφωνία και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια δύο χρόνων. Ο 22χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος έπειτα από την περσινή συνεργασία του με το Περιστέρι με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια έχοντας 3.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Οι «κίτρινοι» είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Γιάννη Κουζέλογλου ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Λαυρίου και σε 19 παιχνίδια είχε 6 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Παράλληλα βέβαια, παραμένει η αμφιβολία για το κατά πόσο οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν τη δυνατότητα έκδοσης δελτίων. Στην επιστολή που είχε στείλει στην ΕΟΚ, η FIBA της «συνέστησε» να μην εγκρίνει την έκδοση δελτίων για λογαριασμό ομάδων οι οποίες έχουν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Μέσα από την επικοινωνία που είχαν οι «κίτρινοι» με τη FIBA γνωρίζουν ότι για να εκδοθούν τα δελτία θα πρέπει να καταβάλλουν τις δόσεις που οφείλονται στους οκτώ παίκτες που δικαιώθηκαν στο BAT.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα