Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Σούλερ!

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Σούλερ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Σούλερ!

bet365

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από μια σπουδαία κίνηση καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζαμάλ Σούλερ!

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ ήταν ο πρώτος στόχος των «κίτρινων» για τη θέση «2», ωστόσο, στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή ζητούσε ένα ποσό περί των 120.000 δολαρίων τη σεζόν, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του gazzetta.gr έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, μειώθηκε η απόσταση και οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο ταύτισης στο οικονομικό. Αυτή ήταν εξάλλου και η μοναδική διαφορά, καθώς από αγωνιστικής άποψης, ο παίκτης θα έχει τον αγωνιστικό ρόλο που επιθυμεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σάββας Καμπερίδης του έχει εξηγήσει ότι τον θέλει για να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κι αυτό άρεσε στον αθλητή.

Ο προπονητής του Άρη ήθελε τον Τζαμάλ Σούλερ διότι έχει την ικανότητα της εκτέλεσης αλλά και της δημιουργίας. Πέρυσι, με τη φανέλα του Ηρακλή, είχε 13.5 πόντους και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο. Τον ίδιο ρόλο διαδραμάτισε και στις γαλλικές ομάδες (σ. σ. Ναντέρ, Μονακό) στις οποίες αγωνίστηκε, όπως και στη Χάποελ Τέλ Αβίβ με την οποία συνεργάστηκε την περίοδο 2018-19 και είχε 10.6 πόντους και 2.3 τελικές πάσες ανά παιχνίδι.

Εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με τον 34χρονο Αμερικανό, αναμφίβολα ο Άρης θα έχει προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση, αρκεί φυσικά να ξεπεράσει και το ζήτημα της έκδοσης δελτίων.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα