ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άλαν Χέρντον

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άλαν Χέρντον

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άλαν Χέρντον

bet365

Ο Άλαν Χέρντον έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας του και την άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ προβλέπει συνεργασία ενός έτους. Ο Άλαν Χέρντον αποφοίτησε από το Γουαϊόμινγκ και μετά από σύντομο πέρασε από την Ιαπωνία, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην τουρκική Σακάρια και είχε 7.1 πόντους και 4.8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πέρυσι ήταν στην αναπτυξιακή ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην G League και είχε 4.5 πόντους ανά αγώνα. Ο Αμερικανός προβλέπεται να υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου»

Ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στην κατάσταση που διαμορφώθηκε σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι περίεργη, όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό, το πώς ταξιδεύουμε, οι μάσκες, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, που είμαι υγιής και περιμένω με αγωνία να έρθει η στιγμή να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που όλοι μας μπήκαμε στο γήπεδο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να δούμε όλη αυτή την διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης της ομάδας».

Μίλησε και για το γεγονός ότι έχει συνηθίζει να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του. «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά τόσα χρόνια έχουν συνηθίσει να είμαι μακριά, οπότε δεν το είδαν κάπως διαφορετικά. Όπως και εγώ, έτσι και η οικογένειά μου περιμένει να έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα