Τέλος εποχής στην ΚΑΕ Άρης – Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μεταβίβασε το 90% των μετοχών

Τέλος εποχής στην ΚΑΕ Άρης – Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μεταβίβασε το 90% των μετοχών

Τέλος εποχής στην ΚΑΕ Άρης – Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μεταβίβασε το 90% των μετοχών

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος υπέγραψε το συμφωνητικό μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης σε 18 φυσικά πρόσωπα κλείνοντας και τυπικά τον κύκλο του στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε την ΚΑΕ Άρης σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, τον Μάρτιο του 2018, καθώς εκείνη την εποχή η εταιρία ήταν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και σε αγωνιστικό επίπεδο «φλέρταρε» με υποβιβασμό στην Α2 Κατηγορία. Έχοντας αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από την οικογένεια Λάσκαρη, προχώρησε σε δραστικές ενέργειες και ουσιαστικά συνέβαλε τα μέγιστα για τη διάσωση της εταιρίας και κατ’ επέκταση της ομάδας. Ωστόσο, το διάστημα (περίπου 20 μηνών) της παρουσίας του στην ΚΑΕ χωρίζεται σε δύο μέρη. Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι ενέργειές του στον πρώτο χρόνο με την παράλληλη θωράκιση της εταιρίας από την οικονομική καταστροφή και από την άλλη οι πράξεις του στους τελευταίους (σχεδόν) οκτώ μήνες της ουσιαστικής θητείας του όπου παρέδωσε την εταιρία σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο κύκλος του Δημήτρη Γουλιέλμου ουσιαστικά έκλεισε στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν παρέδωσε τη διοίκηση της εταιρίας στο τωρινό υπηρεσιακό σχήμα και στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, δεν είχε καμία συμμετοχή τόσο στη διακυβέρνηση όσο και στη χρηματοδότηση της ΚΑΕ. Από τον περασμένο Μάρτιο, ο ΑΣ Άρης τον κάλεσε να παραδώσει τις μετοχές της εταιρίας για να ακολουθήσει διάστημα τεσσάρων μηνών όπου οι δύο πλευρές αναζήτησαν σημείο ταύτισης.

Αυτό βρέθηκε στις τελευταίες ημέρες, απέμενε μόνο η υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταβίβασης του 90% των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα κι αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα (22/7) με την αποστολή του υπογεγραμμένου εγγράφου από την πλευρά του κ. Γουλιέλμου. Πλέον το 90% των μετοχών της ΚΑΕ βρίσκεται στα χέρια του ΑΣ (μέσω των μεσεγγυούχων) και το συγκεκριμένο γεγονός διευκολύνει όλες τις διαδικασίες ενόψει και της σημερινής (22/7, 20:00) γενικής συνέλευσης του ΑΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο. Μένει επίσης να φανεί αν το τωρινό διοικητικό σχήμα έχει κάτι στα χέρια του το οποίο θα δημιουργήσει συνθήκες οικονομικής επιβίωσης της εταιρίας.

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για το οριστικό τέλος εποχής του Δημήτρη Γουλιέλμου και με ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταβίβασης του 90% των μετοχών της εταιρείας από τον Δημήτρη Γουλιέλμο σε 19 μεσεγγυούχους, τους οποίους όρισε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε την Κ.Α.Ε. σε μία δύσκολη περίοδο και προσπάθησε να την κρατήσει «ζωντανή», εν μέσω πολλών προβλημάτων που «κληρονόμησε», αλλά και σημαντικών εμποδίων, τα οποία προέκυψαν στην πορεία. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον ευχαριστούν για την προσπάθεια αυτή, καθώς και για τη γενικότερη προσφορά του στον σύλλογο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα