ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα ο ελληνικός κορμός και ο Μαργαρίτης

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα ο ελληνικός κορμός και ο Μαργαρίτης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα ο ελληνικός κορμός και ο Μαργαρίτης

bet365

Η δημιουργία ελληνικού κορμού μπήκε σε καθεστώς προτεραιότητας στον ΠΑΟΚ, ενώ άμεσα θα γίνει η πρώτη συζήτηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Δεδομένης της ύπαρξης μόλις δύο συμβολαίων ενόψει της επόμενης χρονιάς, είναι ευνόητο ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει σε διαδικασία δημιουργίας ομάδας από την αρχή.

Σε πρώτη φάση, εστιάζει το ενδιαφέρον του στην ελληνική αγορά και εξετάζει επιλογές παικτών οι οποίες είναι προσιτές για τις οικονομικές δυνατότητές του.

Παράλληλα θα συζητήσει με τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι ήταν πέρυσι στην ομάδα και των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη έχει δοθεί προτεραιότητα στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, καθώς εντός της ερχόμενης εβδομάδας προβλέπεται να γίνει η πρώτη ουσιαστική επαφή.

Είναι προφανές ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να προσφέρει στον αθλητή συμβόλαιο αντίστοιχο μ’ αυτό που είχε στα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και ότι το αγωνιστικό σχέδιο περιλαμβάνει να έχει ρόλο παίκτη, ο οποίος θα έρχεται από τον πάγκο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα