Τέλος ο Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκό, ποιοι συνεχίζουν

Τέλος ο Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκό, ποιοι συνεχίζουν

Gazzetta team
Τέλος ο Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκό, ποιοι συνεχίζουν

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ποιοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και τι γίνεται με τις μεταγραφές

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τις εξελίξεις με τα συμβόλαια των παικτών των ομάδων, ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκος Παππάς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Τάκης Τριαντόπουλος σχολίασε και το θέμα του Τζίμερ Φριντέτ.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε.

Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο.

Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Ενώ ο Τριαντόπουλος σχολίασε για τον Φριντέτ: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Ψάχνει να βρει ομάδα. Πήρε μια παράταση. Του έχουμε δώσει το ελεύθερο και περιμένουμε τις εξελίξεις».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED