Ηρακλής: Αλλαγή σκηνικού με Κατζούρη και κρίσιμο ραντεβού

Gazzetta team
Ηρακλής: Αλλαγή σκηνικού με Κατζούρη και κρίσιμο ραντεβού

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να τελειώσει θετικά το ζήτημα παραμονής του Ηλία Κατζούρη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Θόδωρος Δρακόπουλος είχε διαδοχικές επαφές με τον Έλληνα τεχνικό και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πλέον τις δύο πλευρές χωρίζει μικρή οικονομική διαφορά.

Μάλιστα έχουν προγραμματίσει μια τελευταία επαφή εντός των επόμενων ημερών ούτως ώστε να σημειωθεί οριστική εξέλιξη. Εκεί θα φανεί αν τελικώς θα επέλθει συμφωνία τόσο ως προς τους όρους του συμβολαίου και κυρίως για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε ότι στην περίπτωση που επιλεγεί από το BCL (για την προκριματική φάση της διοργάνωσης), ήδη εξασφαλίστηκε η χρήση του Αλεξανδρείου έπειτα από την έγκριση που δόθηκε τόσο από την ΚΑΕ Άρης η οποία έχει τα δικαιώματα της κεντρικής σάλας, όσο και από τη διοίκηση της ΕΑΚΘ. Η χρήση αφορά μόνο τους προκριματικούς αγώνες.

Όπως μάλιστα σημείωσε η ΚΑΕ Ηρακλής στο ενδεχόμενο πρόκρισης στους ομίλους του BCL, η έδρα της ομάδας θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάζει το Ιβανώφειο αλλά και από τις συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε ότι αφορά τα έργα που πρέπει να γίνουν στην έδρα του Ηρακλή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα