Αβέβαιο το μέλλον του Κατζούρη στον Ηρακλή

Gazzetta team
Αβέβαιο το μέλλον του Κατζούρη στον Ηρακλή

bet365

Οι διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ του Θόδωρου Δρακόπουλου και του Ηλία Κατζούρη δεν έχουν οδηγήσει σε τελική συμφωνία και πλέον στον Ηρακλή κοιτάζουν κι άλλες λύσεις προπονητών από την ελληνική αγορά.

Στις επαφές που προηγήθηκαν στο προηγούμενο διάστημα, ο Έλληνας τεχνικός έθεσε όρους συνεργασίας οι οποίοι αφορούν τον οργανωτικό τομέα, παράλληλα δεν «κλείδωσε» το ύψος του αγωνιστικού προϋπολογισμού. Λόγω αυτών, ο Ηλίας Κατζούρης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε ο Ηρακλής, ενδεχομένως να περιμένει τυχόν προοπτική προκύψει από ομάδα του εξωτερικού κι έτσι το ζήτημα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία είναι ανοιχτό. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, σκοπεύει να δώσει λίγο ακόμη χρόνο στον έμπειρο τεχνικός και σε περίπτωση που δεν λάβει απάντηση, θα αποταθεί σε άλλες λύσεις.

Μέχρι στιγμής, οι περιπτώσεις προπονητών που σίγουρα συζητήθηκαν εντός του Ηρακλή είναι αυτή του Χάρη Μαρκόπουλο ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την ομάδα αλλά και του Βαγγέλη Ζιάγκου.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα