Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Παπαπέτρου!

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Παπαπέτρου!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Παπαπέτρου!

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη νέα αγωνιστική σεζόν, παρά τις «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του.

Μπορεί να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της EuroLeague, μπορεί κάποιες από αυτές να είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν «χρυσό» συμβόλαιο, ωστόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου φέρεται διατεθειμένος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Η αλήθεια είναι ότι ομάδες όπως η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζενίτ περιμένουν στη... γωνία για πιθανή αποχώρησή του από τους «πράσινους» αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί. Τουλάχιστον την φετινή σεζόν. Και να 'ταν μόνο το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον Παπαπέτρου;

Την πόρτα του 26χρονου φόργουορντ έχουν χτυπήσει και ομάδες του ΝΒΑ, κάτι που τον δελεάζει πολύ περισσότερο και το οποίο θεωρεί τεράστια πρόκληση στην καριέρα του. Όμως λόγω της πανδημίας και του γεγονότος ότι υπάρχει... παράταση στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, αυτομάτως μειώνονται και οι πιθανότητες να βρεθεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του Παπαπέτρου υπάρχει opt-out για το ΝΒΑ τον επόμενο μήνα, ωστόσο εκείνη την περίοδο οι ομάδες θα ετοιμάζονται για το restart ενώ η έναρξη της free agency (όπου θα μπορούν να ξεκινήσουν τα trades και όλες οι κινήσεις των ομάδων ενόψει της επόμενης χρονιάς) έχει οριστεί για τις 18 Οκτωβρίου. Όπερ και σημαίνει ότι θα έχει ξεκινήσει ήδη η σεζόν 2020-21 στην Ευρώπη και θεωρείται απίθανο για τον ίδιο να περιμένει... ανενεργός μέχρι τότε.

Από εκεί και πέρα (και παρά την επιστολή που προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα), ο Παναθηναϊκός αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στην EuroLeague και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η πλευρά του Παπαπέτρου. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (τουλάχιστον από) αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο... επόμενος (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) αρχηγός του «τριφυλλιού» έδωσε κανονικά το «παρών» στην πρώτη ομαδική προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την πανδημία στο κλειστό του ΟΑΚΑ και τέθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα