Ο Άρης θέλει τον Τολιόπουλο αλλά περιμένει την ΑΕΚ

Ο Άρης θέλει τον Τολιόπουλο αλλά περιμένει την ΑΕΚ

Ο Άρης θέλει τον Τολιόπουλο αλλά περιμένει την ΑΕΚ

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ο βασικός στόχος του Άρη από την ελληνική αγορά, υπό την προϋπόθεση αποδέσμευσής του από την ΑΕΚ.

Ο βασικός άξονας του αγωνιστικού σχεδίου του Σάββα Καμπερίδη περιλαμβάνει τη δημιουργία ελληνικού κορμού σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του ρόλου του Έλληνα παίκτη. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο προπονητής του Άρη ήδη έχει καταλήξει σε συγκεκριμένους Έλληνες παίκτες και κατά την παρουσία του στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα, προχώρησε σε δια ζώσης επαφές με τους εκπροσώπους τους. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο ατζέντης του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο νεαρός γκαρντ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ αλλά δεν είναι βέβαιη η παρουσία του στην «Ένωση» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η τελευταία έχει στοχεύσει στον Δημήτρη Κατσίβελη.

Πέραν τούτου, επιζητά αναβαθμισμένο αγωνιστικό ρόλο και ο Άρης μπορεί να του τον προσφέρει. Πρόκειται βέβαια για ένα θέμα στο οποίο η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο καθώς ο Τολιόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Βασική προϋπόθεση για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ του Άρη και του παίκτη είναι η αποδέσμευση του παίκτη.

Συζήτηση και με Χάρη Γιαννόπουλο

Ο δεύτερος Έλληνας παίκτης ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Σάββα Καμπερίδη είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον έμπειρο φόργουορντ, γνωρίζουν όμως ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς για την απόκτηση του Γιαννόπουλου είχε κινηθεί και ο Προμηθέας Πατρών.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα