Ισχυρό προβάδισμα σε Χάρη Μαρκόπουλο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ισχυρό προβάδισμα σε Χάρη Μαρκόπουλο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Ισχυρό προβάδισμα σε Χάρη Μαρκόπουλο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

bet365

Σημαντικές εξελίξεις θα «τρέξουν» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα και πέραν του ορισμού νέας διοίκησης Πρωτοδικείου θα υπάρξουν κινήσεις και για το αγωνιστικό κομμάτι όπου ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, λίγο πολύ τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίσουν στον ΠΑΟΚ. Στο προηγούμενο διάστημα ο ΑΣ ΠΑΟΚ προχώρησε σε επαφές με ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του συλλόγου για τη στελέχωση υπηρεσιακής διοίκησης, έχοντας ως δεδομένο έσοδο το ποσό των 350.000 ευρώ από τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας Σαββιδη. Το επίπεδο αυτής θα ξεκαθαρίσει στα μέσα του μήνα που διανύουμε όπου προβλέπεται να γίνει δια ζώσης συνάντησης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα όμως, προβλέπονται εξελίξεις στον αγωνιστικό τομέα με αρχή το θέμα του προπονητή. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας κι εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στον Δικέφαλο (για πρώτη φορά) ως πρώτος προπονητής καθώς υπήρξε συνεργάτης του πατέρα του, Σούλη. Στην τελευταία τριετία, ο Χάρης Μαρκόπουλος εργάστηκε στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Beijing Ducks, πλέον όμως σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του επαναπατρισμού και φυσικά τον γοητεύει αυτή της δημιουργίας μιας ομάδας βάσει της δικής του φιλοσοφίας.

Παράλληλα με το ζήτημα του προπονητή, προβλέπεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό του Νίκου Σταυρόπουλου, αν δηλαδή ο «Μάτζικ» θα διατηρήσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του Τζον Κόρφα, στην πραγματικότητα όμως, εάν κι εφόσον τεθεί (σε επίσημη βάση) αυτό το θέμα, θα αφορά περισσότερο έναν ηγετικό ρόλο στις ακαδημίες του συλλόγου.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα