Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, δεν υποβιβάζονται Άρης και ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, δεν υποβιβάζονται Άρης και ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να στέψει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και να μην υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ. Άγνωστος ο αριθμός των ομάδων της επόμενης σεζόν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε και η σημαντική απόφαση έχει να κάνει με τον τίτλο του πρωταθλητή και με τον μη υποβιβασμό ομάδων. Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να στέψει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (πρώτος με ρεκόρ 18-2 κι ακολουθεί η ΑΕΚ με 16-4) και να μην υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα τα μέλη της Λίγκας συμφώνησαν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 να αγωνιστούν κανονικά.

Αν για κάποιο λόγο δεν πληρούν τα κριτήρια που τέθηκαν και δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην Basket League τότε ΔΕΝ θα αντικατασταθούν.

Αυτό ισχύει και για τοις υπάρχουσες ομάδες της Basket League.

Ορισμένα από τα κριτήρια συμμετοχής που τέθηκαν προς ψήφιση είναι: συγκεκριμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, κατώτατο συνολικό μπάτζετ 800.00 ευρώ (παίκτες, προπονητές, εφορίες, ταξίδια, ιατρική περίθαλψη κλπ), κατάθεση εγγυητικής επιταγής 200.000 ευρώ (αντί 60.000 που ήταν μέχρι τώρα), να περάσουν οι παρατηρητές διαιτησίας από την ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ και να υπάρχει οικονομική συνέπεια (να μην χρωστάνε από προηγούμενες σεζόν και αφαίρεση βαθμών αν χρωστούν περισσότερους από 2 μήνες).

Αυτά θα κληθούν να ψηφιστούν στο επόμενο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την επόμενη εβδομάδα.

Για όλα όσα αποφασίστηκαν χρειάζεται η επικύρωση της ΕΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα