Πρώτη συζήτηση του Άρη με Μποχωρίδη και Φλιώνη

Πρώτη συζήτηση του Άρη με Μποχωρίδη και Φλιώνη

Πρώτη συζήτηση του Άρη με Μποχωρίδη και Φλιώνη

bet365

Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Άρη είχαν χθες οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Φλιώνης στους οποίους εκφράστηκε η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί η καταβολή των οφειλόμενων για να γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Επίσημη πρόταση δεν θα μπορούσε να κατατεθεί από την πλευρά της ομάδας καθώς ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί πολύ ουσιαστικά πράγματα, όπως για παράδειγμα το κατά πόσο θα διατηρηθεί η τωρινή διοίκηση μετά τη λήξη της θητείας της (στις 5/7/2020), αν θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με τον Δημήτρη Γουλιέλμο) και φυσικά ο οικονομικός προϋπολογισμός για την ερχόμενη σεζόν. Στις εκκρεμότητες που υπάρχουν συμπεριλαμβάνονται και οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ απέναντι στους δύο αθλητές οι οποίες αφορούν και την αγωνιστική περίοδο 2018-19, πέραν ασφαλώς των φετινών χρημάτων.

Ως εκ τούτου, ουσιαστική συζήτηση δεν θα μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που η ΚΑΕ δεν είναι σε θέση να βάλει συγκεκριμένο πλαίσιο αποπληρωμής της οφειλής προς τους παίκτες. Η κουβέντα είχε περισσότερο φιλολογικό χαρακτήρα όπου στο μεν αγωνιστικό τομέα, ο Σάββας Καμπερίδης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους δύο αθλητές το πλάνο τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και εξέφρασαν παράλληλα την επιθυμία διατήρησης των δύο παικτών στην ομάδα. Οι δε διοικούντες αναφέρθηκαν κυρίως στο οικονομικό πλάνο της επόμενης χρονιάς, αναλύοντας τις σκέψεις τους για το πώς θα προσπαθήσουν να βάλουν την εταιρία σε ασφαλή μονοπάτια, χωρίς στην παρούσα φάση να έχουν στα χέρια τους ξεκάθαρα δεδομένα ούτως ώστε να καταθέσουν οικονομικές προτάσεις ή να εγγυηθούν για το σύνολο της οφειλής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα