Σκέψεις παράδοσης της ΚΑΕ στον Δημήτρη Γουλιέλμο

Σκέψεις παράδοσης της ΚΑΕ στον Δημήτρη Γουλιέλμο

Σκέψεις παράδοσης της ΚΑΕ στον Δημήτρη Γουλιέλμο

bet365

Το σοβαρό ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για όλο το 2020 και η σημαντική μείωση εσόδων, έσπειρε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, τα μέλη της οποίας σκέφτονται το ενδεχόμενο παράδοσης της ομάδας στον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Ο προβληματισμός των μελών του προσωρινού διοικητικού σχήματος της ΚΑΕ Άρης αποτυπώθηκε στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας όπου έβαλαν κάτω όλα τα οικονομικά δεδομένα. Δηλαδή, τα χρέη των περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, την πίεση που ασκούν οι πιστωτές, κυρίως όμως τη νέα τάξη πραγμάτων στον επαγγελματικό αθλητισμό και δη, στο ελληνικό μπάσκετ. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής όλων των αγώνων του 2020 δίχως θεατές είναι τουλάχιστον εφιαλτικό για τους «κίτρινους» καθώς περίπου το 25-30 τοις εκατό των εσόδων τους στηρίζεται στη διάθεση των καρτών διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων. Παράλληλα, φέτος ολοκληρώνεται το τηλεοπτικό συμβόλαιο, κανείς δεν ξέρει αν θα προκύψει ενδιαφερόμενος τηλεοπτικός πάροχος, ενώ επικρατεί η αίσθηση ότι ακόμη και στην περίπτωση υπογραφής νέου συμβολαίου με την ΕΡΤ, το συνολικό ποσό θα είναι μειωμένο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, χθες (29/4) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ όπου εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη κι αυτό της παράδοσης της εταιρίας στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο. Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο, ενώ με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης τον είχε καλέσει να παραδώσει τις μετοχές σε εννιά φυσικά πρόσωπα και να απεμπλακεί από την ΚΑΕ. Φαίνεται όμως ότι πλέον αυτό το σενάριο απομακρύνεται καθώς δεν βρέθηκαν τα εννιά φυσικά πρόσωπα και παράλληλα, η υγειονομική και οικονομική κρίση βάζει σε σχέση τα μέλη της διοίκησης σε ότι αφορά την περαιτέρω παρουσία τους στην ομάδα, παρότι μέχρι πρότινος συζητούσαν έως και το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην περίπτωση που προχωρούσε συγκεκριμένη υπόθεση χορηγίας.

Γίνεται αντιληπτό ότι στις επόμενες ημέρες θα διαμορφωθεί το διοικητικό τοπίο στην ΚΑΕ όπου πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη κι αυτό της παράδοσης της διοικητικής διαχείρισης της ΚΑΕ στον ιδιοκτήτη της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα