Ο Άρης ίδρυσε τη δική του eBasketball ομάδα στο ΝΒΑ 2Κ20

Ο Άρης ίδρυσε τη δική του eBasketball ομάδα στο ΝΒΑ 2Κ20

Gazzetta team
Ο Άρης ίδρυσε τη δική του eBasketball ομάδα στο ΝΒΑ 2Κ20

bet365

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο ΑΣ Άρης καθώς δημιούργησε τη δική του eBasketball ομάδα στο ΝΒΑ 2Κ20.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΣ Άρης σημείωσε ότι η ανάπτυξη των χώρο των eSports αποτελεί ένα βασικό στόχο. «Στόχος του συλλόγου υπήρξε ανέκαθεν να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» των εξελίξεων στον αθλητισμό και να συμβαδίζει με την καινοτομία. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, συνεχίζει να αναπτύσσεται στο χώρο των eSports, με πρωταρχικό μέλημα να φέρει δίπλα στο σύλλογο φιλάθλους, που δεν είναι κοντά στον κλασσικό και φυσικό αθλητισμό. Ο ΑΡΗΣ, πλέον, θα πρέπει να υπερασπιστεί την κληρονομία του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών της χρυσής γενιάς του, όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του «Nick Galis Hall», αλλά και στα ψηφιακά γήπεδα του NBA 2K20.

Η ομάδα αναμένεται να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχει θέσει ως στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με αφετηρία των υποχρεώσεων της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Μάιο. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος και προπονητής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης.

O υπεύθυνος του εγχειρήματος Παρασκευάς Σπηλιόπουλος στάθηκε στον αντικειμενικό στόχο. «Το όνομα του Άρη είναι συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ και οι επιτυχίες της ομάδας μεγάλωσαν γενιές φιλάθλων του αθλήματος. Οι συνθήκες μεταβάλλονται και πλέον έχουμε ένα νέο είδους αθλητισμού, τα eSports, το οποίο συγκεντρώνει έναν όλο και αυξανόμενο αριθμό ακολούθων κάθε ηλικίας. Στόχος μας είναι να φέρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους του Άρη κοντά στην ομάδα, φιλάθλους κυρίως μικρότερης ηλικίας, που δεν βρίσκονται τόσο κοντά στον κλασσικό αθλητισμό. Στόχος μας πάντα είναι να πρωταγωνιστούμε και μέσω του eBasketball προσδοκούμε να δώσουμε επιτυχίες και χαρά στον φίλαθλο κόσμο του Άρη ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό». Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ότι… «Είμαι περήφανος που συνδράμω στην προσπάθεια ενός τόσο ιστορικού συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ. Νιώθουμε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε σε επίπεδο eSports στην Ελλάδα, έχοντας πλήρη επίγνωση της κληρονομιάς και της ιστορίας που έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε».

BASKET LEAGUE NEWS FEED