Ο Άρης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς, αλλά με μείωση αποδοχών

Ο Άρης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς, αλλά με μείωση αποδοχών

Ο Άρης θέλει τον Ντραγκίτσεβιτς, αλλά με μείωση αποδοχών

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης ετοιμάζει αγωνιστικό πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι μέσα σ’ αυτό, αλλά με την προϋπόθεση μείωσης των οικονομικών απολαβών που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέγραψε στον Άρη περίπου δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Δεν ήταν λύση ανάγκης, δεδομένης της ποιότητας αλλά και των παραστάσεων του, ήταν όμως μια λύση της στιγμής καθώς οι «κίτρινοι» είχαν καθυστερήσει να άρουν την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ήταν εγκλωβισμένοι και η λύση δόθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ, Βίκτορ Σανικίντζε, λόγω και της προσωπικής σχέσης που έχει με τον «Ντράγκι». Ο τελευταίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά στο τέλος του πρώτου χρόνου υπάρχει buy out και για τις δύο πλευρές. Ο πρώτος χρόνος περιλαμβάνει απολαβές της τάξεως των 90.000 ευρώ και ο δεύτερος, αντίστοιχες των 130.000 ευρώ.

Ο Σάββας Καμπερίδης ήδη έχει μπει σε διαδικασία κατάστρωσης πλάνου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αυτήν την «οδηγία» έλαβε τουλάχιστον από ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι θέλουν την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία και εντός του αγωνιστικού σχεδίου του είναι και ο Μαυροβούνιος σέντερ. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα δεχθεί τη μείωση των απολαβών του καθώς για τα δεδομένα του Άρη, κάθε ποσό άνω των 100.000 ευρώ χαρακτηρίζεται τουλάχιστον απαγορευτικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα έγινε συζήτηση μεταξύ Σανικίντζε-Ντραγκίτσεβιτς με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο πρώτος του εξήγησε ότι βασική προϋπόθεση παραμονής είναι η μείωση των απολαβών του (περίπου) στα περσινά επίπεδα. Ο Μαυροβούνιος σέντερ γνωρίζει ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα των «κίτρινων» και φυσικά τις αντίστοιχες δυνατότητές τους. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά η ουσιαστικά συζήτηση θα γίνει προς τα τέλη του Μάη. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σάββας Καμπερίδης θέλει την παραμονή του παίκτη ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα