Ο ΕΣΑΚΕ θα αλλάξει την προκήρυξη του με βάση τη νέα νομοθετική ρύθμιση του Αυγενάκη

Gazzetta team
Ο ΕΣΑΚΕ θα αλλάξει την προκήρυξη του με βάση τη νέα νομοθετική ρύθμιση του Αυγενάκη

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ τις επόμενες μέρες θα διαμορφώσει την προκήρυξη του είτε ακυρώνοντας τη φετινή σεζόν είτε επικυρώνοντας την υπάρχουσα βαθμολογία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει ετοιμάσει νομοθετική ρύθμιση για τροποποίηση των κανονισμών διάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Αυτή η ρύθμιση περιλαμβάνει και τον ΕΣΑΚΕ.

Ουσιαστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτρέπει στον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει μέρος της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Όταν η σχετική νομοθετική ρύθμιση πάρει επίσημη μορφή τότε στον ΕΣΑΚΕ θα προγραμματίσουν μία τηλεδιάσκεψη.

Σε αυτή οι ομάδες θα αποφασίσουν για τις αλλαγές στην προκήρυξη της Λίγκας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αλλάξει το κομμάτι περί ανάδειξης του πρωταθλητή στα playoffs.

Από εκεί και πέρα παραμένει άγνωστο αν ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και οι ομάδες αποφασίσουν να ακυρώσουν τη σεζόν και να μην υπάρξει πρωταθλητής και ομάδες που θα υποβιβαστούν ή αν θα επικυρώσει βαθμολογία που θα δώσει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και θα στείλει στην Α2, ΠΑΟΚ και Αρη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED