ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σα να ήταν χθες…» (vids)

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σα να ήταν χθες…» (vids)

Gazzetta team
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σα να ήταν χθες…» (vids)

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε εκτενές αφιέρωμα για τη σημερινή (26/3) επέτειο των 29 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Γενεύη.

Στην ανάρτησή της στα social media, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνει μια… βουτιά στο παρελθόν, παραθέτει πλούσιο φωτογραφικό και οπτικό υλικό από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων απέναντι στη Σαραγόσα και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του συλλόγου. Στην ανάρτησή της αναφέρει… «Για αυτούς που το έζησαν, προφανώς και… σα να ήταν χθες. Μπορεί όμως την ίδια στιγμή να σκέφτονται «πέρασαν κιόλας 29 χρόνια από τότε;». Ισχύουν και τα δύο. Σαν σήμερα, αλλά και σα να μην πέρασε μία μέρα από τότε, ο ΠΑΟΚ έζησε μία εμπειρία ζωής. Ακόμη κι αν τρία χρόνια αργότερα ήρθε και δεύτερος Ευρωπαϊκός τίτλος για τον ΠΑΟΚ, αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ της 26η Μαρτίου 1991 στο Patinoire des Vernets της Γενεύης, είναι κάτι ξεχωριστό. Κάτι μοναδικό. Μία ανεπανάληπτη στιγμή, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όλων. Πρωτίστως σε αυτούς που το έζησαν, ο καθένας με τον τρόπο του…

Και τώρα που συνεχίζουμε να #menoumespiti και να ενεργούμε με υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και των γιατρών, είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε το ΕΠΟΣ της Γενεύης με νοσταλγία και υπερηφάνεια για όλα αυτά που έχουμε κάνει και την πίστη ότι το αύριο θα μας βρει όλους υγιείς, νικητές σε αυτή την πρωτόγνωρη μάχη και έτοιμους να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε και πρέπει να είναι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα