Μανωλόπουλος: «Πολύ μεγάλη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μανωλόπουλος: «Πολύ μεγάλη νίκη, δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου αναλυτικά: «Η σημερινή είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, ήρθε αποφασισμένος για να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς, από την πλευρά μας, δείξαμε χαρακτήρα. Πριν βγούμε στο γήπεδο, είχα πει στα παιδιά ότι θέλω να βγάλουν την καρδιά τους στο παρκέ. Αυτό νομίζω ότι έκαναν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, τον ρίξαμε πολύ στον μέσο όρο του στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, αυτά που κάναμε στην επίθεση ήταν αποτέλεσμα της καλής λειτουργίας και του ρυθμού που είχαμε από την άμυνα. Κάναμε όσα ακριβώς θέλαμε. Είναι πολύ σημαντική νίκη, για πολλούς λόγους.

Είχαμε αρκετά προβλήματα με ιώσεις, ο Μιχάλης (Τσαϊρέλης) τις τελευταίες εβδομάδες έχει διάφορα θέματα, ο Τζέρι (Σμιθ) ο Μιχάλης(Πελεκάνος), ο Μολντοβεάνου, είχαν κι αυτοί θέματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορέσαμε να βγάλουμε τόση ενέργεια, παρότι δεν ήμασταν σε τόσο καλή κατάσταση. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα, και την καρδιά. Θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ σε πάρα πολύ κόσμο, στον Ανδρέα Καραγιάννη (γιατρός), τον Θωμά Λούκα (γιατρός), τον Ριχάρδο Καμπόσο (φυσικοθεραπευτής), τον Κωνσταντίνο Ψαρογιώργο (φυσικοθεραπευτής), τον Δημήτρη Κολτσιδόπουλο (γυμναστής). Όπως επίσης, θέλω να ευχαριστήσω στους συνεργάτες μου, τον Θανάση Μολυβδά, τον Κωνσταντίνο Μάμαλη και τον Μανώλη Παπαμακάριο. Τον τιμ μάνατζερ Μάρκο Κολώκα και αντίστοιχα όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα. Τα λέω αυτά, γιατί όλοι καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Σε ερώτηση για το βάθος του Ηφαίστου στον πάγκο και το κατά πόσο αυτό παίζει ρόλο για την πορεία της ομάδας, απάντησε: «Φτιάξαμε ένα σύνολο, που δεν στηριζόταν απλά σε έναν παίκτη. Το ίδιο είχαμε και πέρσι. Δεν πήραμε δύο - τρεις πολύ ακριβούς, απλά μοιράσαμε το μπάτζετ σε όλο το ρόστερ, για να στηριχθεί το σύνολο. Στηριχθήκαμε στο σύνολο απόψε, αυτό φάνηκε. Όλοι όσοι έπαιξαν και ήρθαν από τον πάγκο, βοήθησαν σημαντικά. Κι ο κόσμος ήταν σπουδαίος σήμερα, ξανά. Μας δίνει τόση θετική ενέργεια και μας στηρίζει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα