Καμπερίδης: «Να είμαστε απόλυτα συνεπείς»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να είμαστε απόλυτα συνεπείς»

bet365

Με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς στην αποστολή, ο Άρης θα αναχωρήσει για τη Ρόδο ενόψει του αυριανού αγώνα (29/2, 15:30) με τον Κολοσσό.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ δεν συμμετείχε στη σημερινή (28/2) τελευταία προπόνηση, υποβλήθηκε και πάλι σε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο η παρουσία του στην αποστολή δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής απέναντι στον Κολοσσό. Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Fitzpatrick, Brown, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Milosevic, Σιδηροηλίας, Gecevicius, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης, Dragicevic, Morris.

Με δηλώσεις του στο www.arisbc.gr, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. «Δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα πέρασε δύο δύσκολες εβδομάδες, με πολλές απουσίες. Παρ' όλα αυτά, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και ταλέντο. Θα έλεγα ότι η βαθμολογική της θέση δεν συνάδει με την ποιότητα, που έχει ως ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς στην προσωπική άμυνα και στον έλεγχο των ριμπάουντ και στα 40 λεπτά του αγώνα, ενώ σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης θα είναι και το μακρινό σουτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα