Επέστρεψαν Μποχωρίδης, Μιλόσεβιτς στον Άρη

Επέστρεψαν Μποχωρίδης, Μιλόσεβιτς στον Άρη

Gazzetta team
Επέστρεψαν Μποχωρίδης, Μιλόσεβιτς στον Άρη

bet365

Λευτέρης Μποχωρίδης και Μίλαν Μιλόσεβιτς επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και θα είναι από αύριο (26/2) στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Πλέον ο προπονητής του Άρη ελπίζει στην επιστροφή και των Δημήτρη Φλιώνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει… «ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (25/02) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό (29/02, 15:30, ERTPLAY2), για τη 19η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο Δημήτρης Φλιώνης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Milan Millosevic επέστρεψαν σήμερα (25/02) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αντίστοιχα και από αύριο (26/02) θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Αύριο (26/02), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα