Παπαλουκάς: «Να αγκαλιάσει ο κόσμος το μπάσκετ με αμαξίδιο» (vid)

Gazzetta team
Παπαλουκάς: «Να αγκαλιάσει ο κόσμος το μπάσκετ με αμαξίδιο» (vid)

bet365

O Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στην Κρήτη για το All Star Game, με τον θρύλο της Euroleague να τονίζει πως όλοι πρέπει να αγκαλιάσουν το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς προσκλήθηκε για να κάνει τι τζάμπολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες του Μίνωα και του Θησέα στο μπάσκετ με αμαξίδιο στο πλαίσιο του All Star Game, με τον θρύλο της Euroleague να δηλώνει.

«Χαρά μου και τιμή μου που το ζητήσανε. Γίνεται μια προσπάθεια με το Πανευρωπαϊκό Χρυσό. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρια να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ με αμαξίδιο. Μεγάλη προσπάθεια από τον ΟΣΕΚΑ. Όπως μπορούμε να βοηθήσουμε, ξέρουμε οτι το κάνουμε με μεγάλη χαρά».

Για το ματς των νέων κόντρα στους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ: «Είμαστε εδώ πέρα για να παίξουμε, να περάσουμε καλά. Το μπάσκετ είναι γιορτή, το All Star Game είναι ακόμα μεγαλύτερη γιορτή. Ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο με τους νέους και τους πιο παλιούς. Αύριο κορυφώνεται με τα αστέρια της Basket League. O κόσμος αγαπά το μπάσκετ, βλέπουμε και πως αγκαλιάζει στην Εθνική ομάδα. Το μπάσκετ είναι άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα