«Σκορπάει» λόγω All Star Game

«Σκορπάει» λόγω All Star Game

Gazzetta team
«Σκορπάει» λόγω All Star Game

bet365

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (15/2) με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθεί διήμερη άδεια στους παίκτες λόγω All Star Game.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης… «Mε μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (06/02) την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/02, 17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Ο Σάββας Καμπερίδης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (07/02) το μεσημέρι. Αύριο το απόγευμα, εξάλλου θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο της Κρήτης οι Δημήτρης Φλιώνης, Στράτος Βουλγαρόπουλος και ο φροντιστής της ομάδας, Γιάννης Νικητάκης και το Σάββατο (08/02) οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Martynas Gecevicius και Ken Brown, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του 24ου ΕΚΟ All Star Game».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα