ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται ο Ιβάν Σαββίδης για τη διάσωση της ΚΑΕ (pic)

ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται ο Ιβάν Σαββίδης για τη διάσωση της ΚΑΕ (pic)

Βασίλης Βλαχόπουλος
ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται ο Ιβάν Σαββίδης για τη διάσωση της ΚΑΕ (pic)

bet365

Η δραματική κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας φαίνεται ότι ενεργοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη με απώτερο σκοπό τη χρηματοδότηση της εταιρίας για αλλαγές που θα φέρουν και την αγωνιστική επιβίωσή της.

Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχουν ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αλλά και το επίπεδο χρηματοδότησης από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γνωρίζουν ότι ήδη ενημέρωσε τους άμεσους συνεργάτες του για την πρόθεση παροχής βοήθειας με απώτερο σκοπό να διαφύγει η ομάδα τον κίνδυνο του υποβιβασμού, προφανώς δεν είναι τυχαίο και το post του υιού Σαββίδη, Γιώργου, στο Instagram το οποίο εμπεριέχει μια φωτογραφία του πατέρα του και γράφει ότι είναι η κεφαλή της οικογένειας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED