Μάγειρας: «Έζησα μεγάλες στιγμές στην ΑΕΚ, δυσαναπλήρωτο το κενό του Λουκά» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μάγειρας: «Έζησα μεγάλες στιγμές στην ΑΕΚ, δυσαναπλήρωτο το κενό του Λουκά» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Μάγειρας μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού (103-70), της ευχήθηκε τα καλύτερα και στάθηκε στην αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο προπονητής του Ιωνικού είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές, με υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τις οικογένειες όλων. Εύχομαι να έχουμε όλη μια καλή χρονιά, ειδικά αυτών που ζουν στον αθλητισμό. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ήρθα έστω και σαν αντίπαλο σε μια ομάδα που την υπηρέτησα, ελπίζω με καλό τρόπο, για δύο χρόνια κι έζησα πολύ μεγάλες στιγμές. Η ΑΕΚ μού έδωσε την δυνατότητα να ζήσω την κατάκτηση τριών τίτλων. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή και της εύχομαι καλή συνέχεια. Έχει φτιάξει μια πολύ αξιόλογη ομάδα, με βαθύ ρόστερ και μεγάλο σερί νικών. Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ και αυτό για εμάς ήταν "ατυχία", γιατί πετύχαμε μια ούτως ή άλλως καλύτερη ομάδα από εμάς σε μια πολύ καλή κατάσταση. Έχουν όλες τις δυνατότητες να φτάσουν στο Final 4 του BCL, κάτι που το εύχομαι, και να διεκδικήσουν άλλο ένα τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όσο για το ματς, μπορώ να πω λίγα πράγματα, γιατί αν τη δει κάποιος, χωρίς να έχει δει το ματς, καταλαβαίνει πολλά. Μόνο το 13/26 τρίποντα, μαζί με τα ριμπάουντ, τα λένε όλα. Είναι νούμερα που δείχνουν πόσο ανώτερη ήταν η ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να μπούμε ποτε στο πνεύμα του αγώνα, πέρα από τα πρώτα 5-6 λεπτά, και δεν κάναμε αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα μας σεβαστεί περισσότερο από όσο πρέπει και για εμάς προτεραιότητα ήταν να μπούμε δυνατά και να έχουμε υπομονή, αλλά αποτύχαμε. Δεν θέλαμε να βρει η ΑΕΚ ρυθμό. Δίκαια, λοιπόν, ο πίνακας έγραψε το σκορ 103-70. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και να έχουμε υγεία».

Για τις αποχωρήσεις των Καλαφατάκη - Μαυροκεφαλίδη, σχολίασε: «Τέτοιου είδους αλλαγές, όπως των προπονητών, ή παικτών, όπως του Μαυροκεφαλίδη, που ήταν τεράστιος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και τα περισσότερα plays ήταν πάνω του επηρεάζουν πολύ την ομάδα. Παρόλα αυτά, δεν θέλω να μείνω σε δικαιολογίες. Αυτά είναι θέματα που αφορούν την διοίκηση. Εγώ θέλω να μείνω στο αγωνιστικό κομμάτι και θα συμφωνήσω ότι ο Λουκάς ήταν μια πολύ μεγάλη απώλεια κι είναι δυσαναπλήρωτη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα